Kort om meg


Gjennom 10 års erfaring som ansvarleg elektromontør på store hytte- og boligprosjekt i Hallingdal har eg hatt eit tett samarbeid med lysdesignarar og arkitektar, og har utvikla ei stor lidenskap for belysning. Har på bakgrunn av dette svært god kunnskap om lyssetting som eksempelvis plassering av punkt og bruk av rett lys på rett plass.
Eg kan tilby prosjektering av komplett belysningsanlegg med teikningar og forslag til produkt, saman med eigen produksjon av alle slags lamper
Bak meg har eg óg eit liv med snekring og fleire års erfaring som prosjektleiar hjå ein stor lokal bolig- og hytteleverandør med totalansvar i driftsfasen, og kan tilby prosjektleiing og innreiingsarbeid dersom du har eit spanande prosjekt som treng min kompetanse.

Les meir om kva eg kan tilby under fana "Tenester" i hovedmenyen, og ta gjerne kontakt for ein hyggeleg og uforpliktande prat.

Kontaktinfo

Adresse

Nordbygdvegen 1611, Søre Vats

3570 Ål

Norge

Epost
Telefonnummer
Legg gjerne at telefonnummer og nokre stikkord om kva du er ute etter, så tek eg kontakt med deg og kjem gjerne på ei gratis befaring for å kartlegge behov og løysingar saman.